Telefonszám: +36 96 566 401 Mobil: +36 30 414 7394 E-mail: info@vec.hu

Fogászat

Dr. Pintér Márta
Fogszakorvos és fogszabályzó szakorvos

A Rhinodent rendelő egyik szakorvosa Dr. Pintér Márta fogszakorvos és fogszabályozó szakorvos. 1994-ben nyitotta meg praxisát Mosonmagyaróváron, majd 1997-től már fogszabályozással is foglalkozik a budapesti Hansa-Dont fogszabályozási stúdióban, Hasund professzor módszere szerint.

2007-ben készült el az új, modern, minden igényt kielégítő rendelő a Városkapu Egészségcentrumban. Az asszisztensnő is több éves tapasztalattal rendelkezik, illetve speciális dentálhigiénikus szakvizsgával rendelkezik.

A rendelő kialakításakor fontos szempont volt a könnyű megközelíthetőség, illetve, hogy modern, barátságos hangulat fogadja a pácienseket a megszokott rendelői hangulat helyett. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektettünk a berendezés és a színvilág összhangjára, amelyben segítségünkre volt a Feng Shui is. A várakozás feszültségének oldására Rákosné Kulik Gyöngyvér festményei kerültek kiállításra a rendelőben.

Egyaránt foglalkozunk gyermek, illetve felnőtt páciensekkel is. Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. A fog szabályozása, illetve egyéb szájhigiéniás probléma időben észlelése és kezelése sok későbbi szövődménytől mentheti meg a pácienst. Rendkívül fontosnak tartjuk a rendszeres és hatékony szájápolás minél szélesebb körű tudatosítását a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt. Bármilyen fog-, illetve szájápolással kapcsolatos kérdésben forduljon hozzánk bizalommal!